Alüminyum folyonun kullanışlılığı ve uzun ömürlülüğü, yiyeceklere yapışmayan pişirme kağıdının sağlık avantajlarıyla buluşuyor.

Bir yüzeyi alüminyum folyo, diğer yüzeyi ise pişirme kağıdından oluşan COOK Çok Amaçlı Folyo’yu fırında, buharda pişirme ve kızartma işlemleriniz için güvenle kullanabilirsiniz. Fırınlarda 220°C dereceye kadar kullanılabilen çok amaçlı folyonun bir yüzeyinin alüminyum folyo olduğu için pişirme kağıdına oranla çok daha kolay şekil alır.

Gıda ile temas eden kısım pişirme kağıdından oluştuğu için herhangi bir sağlık riski teşkil etmez.

Güçlü bir iletken olan alüminyum folyo ısının eşit dağılmasını sağlayarak kağıdın her alanına nüfuz etmesini sağlar; yiyecekler eşit pişer. Yağlamaya gerek yok: Keyifle pişirin, kolayca temizleyin!

Cook Çok Amaçlı Folyo

• Çok amaçlı folyoyu elektrikli elemanlardan ve fırınınızın rezistanslarından uzak tutun.
• Mikrodalga fırında kullanmayın.
• Ürünlerinizi buzdolabında saklamak için önce tamamen soğumalarını bekleyin.
• Pişirme kâğıdı tarafının ateşle temas etmemesine özen gösterin.

COOK Mutfağından Pişirme Önerileri

Yedi Sebzeli Piliç Dolması Tarifi

Şef Ceyda Baza COOK Mutfağı'nda Yedi Sebzeli Piliç Dolması tarifinin nasıl yapıldığını anlatıyor.

Baharatlı Somon Tarifi

Şef Ceyda Baza COOK Mutfağı'nda Baharatlı Somon tarifinin nasıl yapıldığını anlatıyor.

Pastırmalı Levrek Tarifi

Şef Ceyda Baza ve Şef Mehmet Yalçınkaya COOK Mutfağı'nda Pastırmalı Levrek tarifinin nasıl yapıldığını anlatıyor.

Daha fazlası www.cookmutfagi.com'da